DETALL

Cortines: A la nostra botiga disposem d’un ampli assortiment de catàlegs i mostraris amb les robes mes actuals i exclusives del mercat nacional i  d’exportacio, amb tot un seguit de complements com són: barres, riells, guarnises, cortines paquetto,panel japonés, caigudes , ollats, tabelles , frisos, volants i totes les innovacions que surtin al mercat. Sempre assesorem al client de les últimes tendències  


Roba de la llar : Si el que busca es personalitzar la seva llar disposem de complements com són tovalloles ,cobrellits, fundes nórdiques, foulars, plaids, coixins de tota mena i un seguit de petites coses que faràn de casa seva un lloc més acollidor. Qualsevol cosa que desitgin els hi fem a mida.


Tendals: Trobaràs tota la gama de tendals del mercat des de: braç invisible, teló ,cofre, abri, correder, tan per cases unifamiliars, com per comunitats,  restaurans i comerços ; Tots els tendals es poden muntar manuals o motoritzats,amb captors de  vent ,sol  o  pluja,amb una  amplia gama de lones i colors d’ alumini.

Cortinas: En nuestra tienda disponemos de un amplio número de catálogos y mostruarios con las telas más actuales y exclusivas del mercado nacional y exportadas. Con toda una serie de complementos como son: barras, rieles, cortinas, paquetto, panel japonés, caídas, ollaos, frisos, volantes y todas las innovaciones que salgan al mercado. Siempre asesoramos al cliente de las últimas tendencias.


Ropa de casa: Si lo que busca es personalizar su casa tenemos un largo listado de complementos: toallas, ropa de cama, fundas nórdicas, foulares, plaids, cojines de todas clases y medidas complementadas por un gran abanico de detalles que harán de su casa un sitio más acogedor. Cualquier cosa que necesites se la realizamos a medida.


Toldos: Encontrará toda la gama de toldos del mercado; des de brazo invisible, telón, cofre, corredor hasta modelos para unifamiliares, comunidades, y el ámbito comercial; todos los toldos se pueden montar manuales o motorizados con sensores de viento y lluvia personalizando telas y colores de aluminio.